På Revyfestivalen «Berre Galskap» 2012, ble Lurarevyen direkte kvalifisert til NM i revy på Høylandet i 2013 med nummeret «iPhone». Følgende pressemelding er sendt ut:

 NM-kvalifisert for annen gang på rad

Lurarevyen fra Sandnes kvalifiserte seg sist helg til NM i revy på Høylandet til sommeren. Det er annen gang på rad at Lurarevyen er NM-klare.

NM i revy arrangeres annenhvert år på Høylandet i Trøndelag. Sist gikk like godt Lurarevyen helt til topps og ble Norgesmestere da de vant klassen ”Årets sketsj”.

I tillegg rasket de med seg ”Toilling-prisen”, som ble delt ut etter en avstemming blant de som jobbet på festivalen, og ekteparet Brunvær, som står bak Lurarevyen, fikk også med seg ”Peter Bergs Ærespris” – som henger meget høyt i revyverden.

Bare det å kvalifisere seg til NM er litt av et nåløye. Kun
100 av de beste revynummerene rundt om i landet kommer så langt. Noen av disse
direktekvalifiserte – som Lurarevyen.

Det var på årets revyfestival på Fitjar at Lurarevyen stakk av med en direkte-kvalifikasjon til sommerens NM på Høylandet med et musikalsk nummer om IPhone. Et nummer de som var på denne vårens revy garantert husker.

-Vi er veldig glad for at vi for annen gang på rad har klart å kvalifisere oss til NM, sier revygeneral Øyvind Brunvær, som kan fortelle at jubelen stod i taket da kvalifikasjonen var klar.

Selv om Lurarevyen er i full sving med  å planlegge revyablegøyer som publikum skal få se kommende vår – med premiere 7.mars i bydelshuset på Lura –  så lover Brunvær at det skal bli øvd grundig på NM-nummeret også.